Події
7 серпня 2017
У Дніпрі затримали чоловіка без громадянства, який займався сутенерством
Також зловмисник підозрюється у шахрайстві та скоєнні інших злочинів.
news-image

Як повідомили у поліції Дніпропетровської області, понад 10 років чоловік з підробленим документом мешкав на території України. Заробляв собі на життя, займаючись сутенерством. Брав в оренду дорогі автомобілі, після чого зв'язок з шахраєм уривався, передає «Є!»

"Небезпечного зловмисника затримали, коли він намагався виїхати до Києва. 1 серпня працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Дніпропетровській області зупинили його автомобіль. При собі у чоловіка виявився фальшивий український паспорт.

Також зловмисник підозрюється у шахрайстві – використовуючи фальшиві документи, під чужим ім’ям він орендував дорогі автомобілі і не повертав їх. Крім підробки документів, чоловік займався сутенерством.

З 2014 по 2017 роки він втягував дівчат з матеріальними труднощами у зайняття проституцією. Встановлено, що раніше підозрюваний скоював розбійні напади та пограбування", - йдеться в повідомленні поліції.

Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), ч. 3 ст. 190 (шахрайство), ч. 1,4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Читайте також: На Херсонщині вітер перевернув вантажівку, яка роздавила на смерть чоловіка
Читайте також: Курс валют на 7 серпня