Спорт
7 серпня 2017
У Дніпропетровській області чоловік півроку тримав у шафі труп жінки (фото)
Зловмисник розлютився і вдарив подругу кухонним ножем в шию.
news-image

У Дніпропетровській області чоловік півроку ховався в шафі труп своєї співмешканки. Про це повідомила прес-служба поліції, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Правоохоронці знайшли в квартирі жителя міста Верхньодніпровське муміфіковане тіло в поліетиленовому пакеті. Воно лежало в шафі під купою речей. Покійницею виявилася 45-річна жінка, яку розшукували з 17 лютого.

"За два роки до смерті жінка проживала разом з 56-річним чоловіком. Потім їхні шляхи розійшлися, але подруга часто приходила до нього в гості", - рас сказали в поліції.

 Чоловік розповів, що 30 січня він повернувся додому і знайшов жінку мертвою. Він злякався і заховав її тіло у шафу.

"Однак версія підозрюваного розвалилася, коли судово-медична експертиза показала, що смерть жінки настала в результаті гострої травми шиї", - сказано в повідомленні.

 В результаті чоловік зізнався у злочині. Він пояснив, що попросив жінку приготувати вечерю, але вона витратила гроші на алкоголь. Тоді зловмисник розлютився і вдарив подругу кухонним ножем в шию. 

"Переконавшись, що жінка померла, він натягнув на тіло поліетиленовий пакет і сховав у шафі. В наступні місяці, коли гості господаря цікавилися неприємний запах, розповідав, що причиною є старі речі його покійної матері", - розповіли правоохоронці.

Читайте також:Смертельний атракціон: у Харкові загинула 17-річна дівчина (відео)

Читайте також:З'явилися нові деталі про вбивство випускниці в Тернополі