Суспільство
8 серпня 2017
Лідер українських комуністів, що агітує проти ЄС, обрав відпочинок в Іспанії
Симоненко відпочивав в Барселоні.
news-image

Лідер українських комуністів Петро Симоненко, який агітує проти Євросоюзу, був помічений в аеропорту іспанської Барселони. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Марія Іонова, заступниця голови комітету Верховної ради з питань європейської інтеграції, передає «Є!» із посиланням на Європейську правду.

"Ніколи не зрозумію, чому ці всі ненависники Євросоюзу відпочивають в ЄС, а не в Криму. В аеропорту Барселони Симоненко власною персоною, ми його часто в Страсбурзі бачимо, і на російських ток-шоу, де він рве сорочку за окупацію. Іспанське вино, бо ж в РФ європейські продукти під санкціями.

Гарно мати українське громадянство і користуватись безвізом, але шкода, що цей політик, який ненавидить Україну, і досі вільно пересувається світом по ненависному йому українському паспорту. Хіба, може, він до Аграмунта (президента ПАРЄ. - Ред.) літав?" - написала вона.

Як відомо, лідер українських комуністів Петро Симоненко займає системну позицію щодо засудження зближення України з Євросоюзом та НАТО.

Читайте також: В Італії добровольці, які допомагали пожежникам, підпалювали ліс, щоб отримати роботу