Події
8 серпня 2017
В Німеччині літак впав у озеро: є загиблі
Згідно з інформацією місцевих ЗМІ, на борту було від 2 до 3 осіб.
news-image

У Німеччині легкомоторний літак зазнав катастрофи і впав в озеро, є загиблі. Про це повідомляє місцеве видання Sueddeutsche Zeitung. 

Інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

"Невеликий літак впав поблизу німецького міста Констанц у Боденське озеро. За інформацією поліції, імовірно одномоторний літак впав близько 12:00 приблизно в 200 метрах на північний схід від острова Майнау", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією місцевих ЗМІ, на борту було від 2 до 3 осіб. За словами очевидців, судно здійснювало маневри перед падінням. Наголошується, що в імовірному місці аварії глибина озера становить близько 60 метрів. У рятувальній операції бере участь поліція по охороні водних ресурсів, пожежна бригада, вертоліт і дайвінг-роботи. За даними поліції, літак вилетів о 11:30 з аеропорту Цюріха в напрямі Гамбурга. В 11:53 очевидці події повідомили про аварію в поліцейський штаб в Констанці. В даний момент, поліція шукає двох загиблих. Поліцейська охорона води виявила фрагменти тіл, а також колеса та сидіння судна. Представник поліції Констанца сказав, що обидва пасажири невеликого літака загинули. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в аеропорту Торонто зіткнулися два пасажирських літаки, зачепившись крилами. Повідомляється, що ніхто не постраждав, пошкодження отримали обидва літаки.

Читайте також: В Одесі жінка на смерть розбилась, випавши із вікна
Читайте також: Двоє друзів вирішили переплисти Левандівське озеро, до берега доплив лише один