Події
9 серпня 2017
На Рівненщині мати підкинула новонароджене немовля до шкільного туалету
Плач дитини лунав просто із стічної ями.
news-image

Силовики розшукали матір немовляти, якого знайшли у вбиральні на подвір'ї школи села Балаховичі Володимирецького району Рівненської області.

Про це інформує Нацполіція у Рівненській області, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Дитину знайшли місцеві жителі у шкільному туалеті на подвір'ї школи. Плач дитини лунав просто із стічної ями. Хлопчика вагою 2,8 кг лікарі госпіталізували у Володимирецький пологовий будинок. Зі слів медиків, дитина народилася доношеною, без патології, життю немовляти і здоров'ю нічого не загрожує.

Правоохоронці з'ясували, що матір хлопчика - 23-річна місцева мешканка, громадянка сусідньої держави. Жінка проживає у селі Балаховичі більше трьох років, одружена, має ще двох дітей. Наразі її обстежують лікарі. 

Силовики встановлюють усі обставини інциденту. За фактом замаху відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 117 Кримінального кодексу України. Їй "світить" позбавлення волі строком на п'ять років. 

Таксист переповідає, що о третій ночі приїхав на виклик. В автомобіль сіла жінка і попросила завезти її до лікарні в обласний центр. Коли вже майже під'їхали до Житомира, у жінки почалися перейми і вона попросила зупинити машину. За лічені хвилини пасажирка народила дівчинку. 

Читайте також: Скільки цьогоріч в Україні коштуватиме зібрати дитину у школу
Читайте також: В Латвії заборонили складати державні іспити російською мовою
Читайте також: Групу киян «розвели» на відпочинок у Єгипті за 200 доларів