Суспільство
10 серпня 2017
Фуксман підтвердив, що є батьком доньки Бережної (відео)
Бізнесмен прийшов на прощання із загиблою екс-депутаткою.
news-image

Бізнесмен Борис Фуксман підтвердив, що є батьком доньки екс-нардепа Ірини Бережної, яка днями загинула у автокатастрофі, передадає «Є!» із посиланням на ТСН.

Фуксман прийшов до Лаври попрощатись із загиблою, від коментарів відмовлявся, адже зізнався, що говорити йому нині дуже важко. Проте на питання про батьківство, яке давно обговорювалось у пресі, але приховувалось самою Бережною, відповів.

"Її було взято за доньку, коли вона народилась. Вона моя донечка з першого дня свого життя, і носить моє прізвище з першого дня. Вона дивовижна дівчинка і дуже схожа на свою матір", - сказав Фуксман.

Здоров'я дівчинки після аварії, у яку вона потрапила з матір'ю, не викликає занепокоєнь.

"Дитина жива, здорова, жодних серйозних ушкоджень не трапилось", - запевнив бізнесмен.

Колишній народний депутат Ірина Бережна загинула в автокатастрофі на адріатичному узбережжі Хорватії. Колишня регіоналка відпочивала там разом зі свою 8-річною донькою, вони разом їхали на машині, водій якої не впорався з кермуванням і злетів з дорожнього серпантину. Водій та екс-депутатка загинули, дитина, яка сиділа на задньому сидінні і була пристебнута, відбулася легкими травмами. Дівчинку забрав батько. Бережну відспівали 10 серпня у Трапезній церкві на території Києво-Печерської лаври, поховали на Звіринецькому цвинтарі.