Суспільство
23 січня 2015
В кожному регіоні буде створено Антитерористичний штаб, - Турчинов
Крім того, будуть взяті під посилену охорону об'єкти критичної інфраструктури
news-image

Секрктар РНБО Олександр Турчинов 23 січня повідомив, що в кожному регіоні буде створено Антитерористичний штаб, до якого ввійдуть "представники всіх силових структур та органів місцевої влади", пише Є | Єдність.інфо з посиланням на сайт РНБО.

Останні події в країні свідчать не тільки про активізацію агресивних спроб прорвати рубежі оборони на сході, але і про цілеспрямовану реалізацію Російською Федерацією заходів з дестабілізації ситуації в країні, зокрема, шляхом організації терористичних атак в різних регіонах України, пояснив Турчинов.

"В зв'язку із цим влада вживає комплекс антитерористичних заходів, формат і елементи яких вже було відпрацьовано у Харкові", - сказав Олександр Турчинов, пояснивши, що в кожному регіоні буде створено Антитерористичний штаб, до якого ввійдуть "представники всіх силових структур та органів місцевої влади".

Крім того, будуть взяті під посилену охорону об'єкти критичної інфраструктури, а в багатьох містах буде запроваджене посилене патрулювання.

Крім того, Олександр Турчинов зазначив, що в кожному регіоні почне працювати гаряча лінія, зателефонувавши на яку, громадяни зможуть надавати інформацію щодо підозрілих предметів та осіб.