Події
12 серпня 2017
Моторошне вбивство із 30-ма ножовими пораненнями: 16-річний хлопець вбив дядька і закопав у лісосмузі
Подія сталась в селі Зарічово Перечинського району.
news-image

Сьогодні, 11 серпня, на службу “102” надійшло повідомлення від медиків про те, що в селі Зарічово Перечинського району в кюветі біля сільської ради виявлено тіло чоловіка.

Інформує «Є!», з посиланням на informator.news.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що виявлений чоловік – 53-річний міцевий мешканець, – повідомляє прес-центр Національної поліції у Facebook.

Під час огляду тіла правоохоронці знайшли 30 ножових поранень: 22 – грудної клітки та 8 ран шиї.

Правоохоронці встановили, що страшний злочин скоїв 16-річний племінник загиблого. Потерпілий, нападник та його мати проживали в одному будинку. Між неповнолітнім та його родичем були тривалі неприязні відносини.

Працівники поліції з’ясували, що 7 серпня о 17 годині юнак посварився зі своїм родичем. За словами одинадцятикласника, його дядько шукав алкоголь та цигарки в будинку, а коли не знайшов – став кричати на племінника та нецензурно лаятися. Неповнолітній взяв ніж та наніс родичу смертельні удари.

Після вчиненого злочину нападник відніс тіло в лісосмугу за 80 м від свого місця проживання, закопав, потім змив всі сліди з місця злочину та спалив одяг. В ніч з 10 на 11 серпня юнак самостійно викопав тіло і приніс на місце, де його і знайшли.

Сьогодні неповнолітньому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115, тобто умисне вбивство. Слідство триває. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Читайте також: У Києві оперний співак вбив двох жінок і сам кинувся із вікна (відео)