Київ
12 серпня 2017
Список вулиць, які будуть перекриті у Києві на День Незалежності
Кабінет міністрів України затвердив план заходів з нагоди святкування Дня Незалежності України.
news-image

У Києві під час святкування Дня Незалежності України заплановане перекриття центральних та інших вулиць столиці, а також не працюватимуть на вхід і вихід станції київського метро "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" на вулицю Інститутську. Інформує «Є!», з посиланням на УНН.

Передусім, за даними агентства, 24 серпня, починаючи з 6 години ранку, заплановано обмеження руху на вулиці Хрещатик, Європейській площі, Бессарабській площі, вулиці Трьохсвятительській, Костьольній, Майдані Незалежності, алеї Героїв Небесної Сотні, вулиці Інститутська - від вулиці Ольгинська до вулиці Шовковична, бульварі Тараса Шевченка - від вулиці Леонтовича до Бессарабської площі, вулиці Богдана Хмельницького - від вулиці Пушкінська до вулиці Хрещатик, вулиці Прорізна - від вулиці Пушкінської до вулиці Хрещатик та інших у зв’язку з парадом військ.

З 8 години планується тимчасово закрити на вхід і вихід станції метрополітену "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" на вулицю Інститутську до завершення урочистих заходів у центрі міста.

Крім того, з 7 до 13 години також планується обмежити рух автомобілів для проведення щорічного пробігу "Забіг у вишиванках", який відбуватиметься: Русанівська набережна – Русанівський бульвар (у напрямку вулиці Дніпровська набережна) – вулиця Русанівська набережна – вулиця Дніпровська набережна – (розворот біля адреси вулиця Дніпровська набережна, 16) - вулиця Дніпровська набережна - вулиця Русанівська набережна - Русанівський бульвар - Русанівська набережна. Цей забіг стартує з 9 години ранку.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив план заходів з нагоди святкування Дня Незалежності України.

Зокрема, передбачено проведення 23 серпня до Дня Державного Прапора України у місті Києві, інших населених пунктах та закордонних дипломатичних установах України офіційної церемонії урочистого підняття Державного Прапора України.

24 серпня у місті Києві на вулиці Хрещатик та Майдані Незалежності відбудеться парад військ та показ зразків озброєння і військової техніки Збройних сил України.

Читайте також: Києвом колоною «пройшли» танки і БТР (фото, відео)