Події
15 серпня 2017
У Дніпрі горе-мати спала на лавці другу добу: біля неї стояла коляска із недоглянутим немовлям (фото)
Поліцейські спробували поговорити з жінкою, але вона була в неадекватному стані.
news-image

У Дніпрі п'яна жінка заснула на лавці, забувши про свою маленьку дочку, повідомляє прес-служба місцевої патрульної поліції.

Інформує «Є!», з посиланням на news.bigmir.net.

До правоохоронців звернулися перехожі і повідомили, що на вулиці Мандриківська, на території школи, вже другу добу перебуває коляска з маленькою дитиною, а поруч спить жінка.

"Патрульні прибули на місце події і виявили невідому з ознаками алкогольного сп'яніння, яка спала прямо на лавці. Поруч стояла коляска, в якій спала недоглянута півторарічна дівчинка в брудному одязі ", - розповіли в прес-службі.

Девочку и ее мать доставили в больницу

Девочку и ее мать доставили в больницу

Поліцейські спробували поговорити з жінкою, але вона була в неадекватному стані. Перехожі розповіли, що горе-мати часто вживає алкоголь.

Пізніше до патрульних підійшов чоловік, який назвався дідусем дитини. Він також мав ознаки алкогольного сп'яніння, вів себе агресивно і намагався відібрати дівчинку.

Маленьку госпіталізували в одну з дитячих лікарень міста. Її мати також забрала швидка допомога. Надалі з жінкою спілкуватимуться представники відділу ювенальної превенції і соціальні служби.

Нагадаємо, в травні в Запоріжжі п'яні горе-батьки поснули на траві поряд з кричущим дитиною в колясці. У поліції їм вручили попередження, але це не допомогло.

Читайте також: Тепер українські діти старше 5 років зможуть подорожувати літаком без супроводу дорослих
Читайте також: Погіршення погоди: одразу в 8 областях оголосили штормове попередження