Події
15 серпня 2017
Турчинов назвав «фейком» інформацію про передачу «Південмашем» технологій Північній Кореї і сказав звідки «ростуть ноги»
Він наголосив, що Україна вважає владний режим Північної Кореї «тоталітарним, небезпечним та непередбачуваним, і підтримує всі санкції проти цієї країни».
news-image

Секретар РНБО України Олександр Турчинов назвав фейком інформацію, що український с міг передати технології Північній Кореї.

Інформує «Є!», з посиланням на znaj.ua.

"Ця інформація не має під собою жодних підстав, є провокативною за змістом, та, скоріш за все, спровокована російськими спецслужбами для прикриття власних злочинів", - цитує заяву Турчинова прес-служба РНБО.

Він наголосив, що Україна вважає владний режим Північної Кореї "тоталітарним, небезпечним та непередбачуваним, і підтримує всі санкції проти цієї країни".

"Україна не постачала ракетні двигуни та будь-які ракетні технології до Північної Кореї. Вважаємо, що ця антиукраїнська кампанія спровокована російськими спецслужбами для прикриття своєї участі в північнокорейських ядерних та ракетних програмах", - резюмував Секретар РНБО України.

Турчинов нагадав, що у 2014 році Україна повністю припинила постачання зброї, військової техніки та військових технологій до Росії.

 

Читайте також: «Південмаш»: В Україні відновлено виробництво ракет-носіїв «Зеніт»