Події
15 серпня 2017
Ведучих КВК занесли до «чистилища» через заперечення російської агресії
Ведучого КВК занесли до списку через заперечення російської агресії та як учасника легалізації анексії Криму та терористичної організації ДНР.
news-image

Слідом за російським ведучим Леонідом Якубовичем у "чистилищі" сайту "Миротворець" опинився Олександр Масляков разом із сином Олександром Масляковим-молодшим, повідомляє «Є!» з посиланням на ТСН.

На сайті сказано, що ведучого КВК занесли до списку через заперечення російської агресії та як учасника легалізації анексії Криму та терористичної організації ДНР.

"Дозвіл участі команд з так званої "ДНР" у фестивалі гумору "КіВіН 2016" (Сочі, 11-25 січня 2016). Організації "Кримської ліги КВК", заснованої під патронатом окупаційних властей, через офіційне членство команд в МС "КВК", а також дозвіл участі команди з Криму у фестивалі гумору "КіВіН-2016" (Сочі, 11-25 січня 2016), і в морській лізі (2017, Санкт-Петербург)", - йдеться на сайті "Миротворця".

Він називає себе незалежною недержавною організацією, створеною групою науковців, журналістів та спеціалістів з питань дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, що займаються творчою науковою та журналістською діяльністю.