Події
15 серпня 2017
«На виконання завдання я отримав від СБУ 5 тис. гривень» - ФСБ розповсюдила відео допиту затриманого «агента» СБУ (відео)
Геннадія Лімешка допитали у ФСБ.
news-image

Українець Геннадій Лімешко, затриманий ФСБ Росії нібито за підготовку диверсій в Криму, на відео, поширеному ФСБ, каже, що проходив підготовку в диверсійній групі, яка повинна була здійснити диверсії в Криму та інших російських регіонах, а також в "ДНР", передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Лімешко говорить, що "проходив підготовку у складі диверсійно-розвідувальної групи".

"Які завдання ви повинні були вирішувати?" - запитав Лімешка слідчий ФСБ.
"З метою заходу на територію Донецької Народної Республіки, Республіки Крим і в цілому по Росії для проведення диверсійно-розвідувальних заходів", - відповів Лімешко.
"Прибувши в Херсон 2 червня, ми зустрілися зі співробітником СБУ по Херсонській області, якого звали Андрій, також відомий, можливо, на ім'я Артур Наріманович. Андрій запропонував наступний варіант роботи: на дорозі між Судаком і Новим Світом провести підрив ЛЕП, а також механічне пошкодження дороги шляхом обвалу каміння і підпал сміттєзвалища біля селища Рибаче і лісового масиву в Алушті ", - розповів Лімешко, зазначивши, що він погодився на це.
"Я погодився, на виконання завдання, я отримав 5 тис. гривень ", - сказав Геннадій Лімешко.
Читайте також: Російські пропагандисти показали відео затримання «агента СБУ» в Криму (відео)