Політика
15 серпня 2017
«Ви сидите, ляси точите», - розлючений Гройсман наказав обласному чиновнику звільнитися
Під час промови Гройсман раптово попросив вивести на екран Чернігів та звернувся до першого заступника губернатора Леоніда Сахневича з проханням повторити те, що сказав останнє.
news-image

Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана розлютив обласний чиновник, який "ловив гав" на селекторній нараді з питань освіти.

Про це повідомляє "Укрінформ", пише «Є!».

Гройсман перейшов до питань підготовки кадрів у галузях національної економіки, формування бізнес-клімату.

Під час промови він раптово попросив вивести на екран Чернігів та звернувся до першого заступника губернатора Леоніда Сахневича з проханням повторити те, що сказав останнє.

"Ви неуважно слухали, що сказав прем'єр-міністр. Він говорив про національну економіку. Я думаю, що вам треба прийняти рішення і знайти собі іншу роботу. Ви почули мене? Голові адміністрації напишіть заяву про звільнення і шукайте собі іншу роботу, я з вами не працюватиму", - обурився Гройсман і додав: "Я говорю про національну економіку, я говорю про дітей у дитячих садочках, ви сидите, ляси точите".

Після спроби чиновника принести вибачення, глава уряду заявив: 

"Вибачатись будете перед дружиною, якщо, не дай Бог, зробите щось не так, у вашому серці має це боліти, а не вибачатися переді мною".

Читайте також:Притула: За стосунки з Дорном і Скрипкою з різних флангів мене назвали мудаком