Лідер гурту «Бумбокс» назвав умови за яких музиканти дали б концерт у Криму
Групу продовжують запрошувати в РФ, але музиканти вже давно озвучили свою позицію з цього приводу.
news-image

Група "Бумбокс" виступила б у Криму, якби перед цим звучав гімн України, а позаду музикантів висів національний прапор. Про це в інтерв'ю газеті "Сегодня" розповів фронтмен колективу Андрій Хливнюк.

"Нещодавно нас звали на два концерти. Один - в Сімферополі, а один - в Самарі. І ми погодилися в Криму виступити безкоштовно, але за умови, що перед нашим виступом прозвучить гімн України, а на заднику буде висіти український прапор. Ясна річ, організатори відмовилися ", - сказав Хливнюк.

 Групу продовжують запрошувати в РФ, але музиканти вже давно озвучили свою позицію з цього приводу. Хоча сам Хливнюк зазначає, що не відчуває агресії по відношенню до росіян. 

"Ми живемо в різних інформаційних просторах. Згадайте, якими ми були самі по відношенню до держави якихось 5 років тому. Ми не відчували себе частиною держави, людьми, від яких щось в ній залежить. Ми жили в паралельному світі. В Росії так само і зараз живуть люди, які не мають ніякого відношення до держави. Ніякої агресії я до цих людей не відчуваю. Вони знаходяться в іншому інформаційному просторі, не розуміють, як ми так можемо жити ", - додав артист.
Читайте також: Російська поетеса виступила в Одесі, незважаючи на гастролі в Криму
Читайте також: На Київщині працівник вбив свою начальницю через заборону курити