Американська компанія Facebook запустила власний торговий майданчик Marketplace
Новий інтернет-майданчик Marketplace буде працювати подібно групам в соціальній мережі Facebook.
news-image

Американська компанія Facebook запустила власний торговий майданчик Marketplace. На майданчику користувачі в 17 країнах Європи зможуть продавати і купувати товари.
Про це йдеться в повідомленні компанії, передає «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

"Сьогодні ми запускаємо Marketplace в 17 країнах Європи, надаючи більшій кількості людей можливість шукати, купувати і продавати продукти в їх локальних спільнотах в Facebook", - сказано в повідомленні.


Сервіс поки запускається в Німеччині, Швейцарії, Данії, Фінляндії, Франції, Італії, Іспанії, Ірландії, Чехії та інших.

Новий інтернет-майданчик Marketplace буде працювати подібно групам в соціальній мережі Facebook, даючи можливість користувачам публікувати оголошення про продаж своїх речей, вказуючи геолокацію. Компанія називає одним з переваг цього сервісу можливість переглянути особистий профіль продавця перед тим, як зробити покупку.

"Люди продають різні речі - від одягу до електроніки, або навіть машини і нерухомість. Люди продають нові та вживані товари. Сервіс надає можливість зв'язатися з продавцем і оглянути товар перед покупкою", - наголошується в повідомленні.


Раніше майданчик Marketplace був доступний користувачам семи країн. Це США, Канада, Австралія, Чилі, Мексика, Нова Зеландія і Великобританія (за винятком Ірландії). Він був запущений в жовтні 2016 року і до травня 2017 року за допомогою сервісу було опубліковано близько 18 млн оголошень від користувачів тільки в Сполучених Штатах.
Журнал Forbes писав раніше, що, запускаючи Marketplace, заснована Марком Цукербергом компанія Facebook вступає в конкуренцію з такими гігантами ринку електронної торгівлі як Craigslist і Ebay.

Читайте також: Попередження для клієнтів: сайт «Укрзалізниці» із онлайн-продажу квитків дав збій
Читайте також: Депутат опублікував у Facebook фото себе з оголеним торсом і з собаками (фото)