Події
17 серпня 2017
У Мелітополі чоловік жорстоко вбив матір
Зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини в сфері незаконного обігу наркотиків.
news-image

У Мелітополі раніше судимий чоловік під час сварки зарізав матір.

Інформує «Є!», з посиланням на segodnya.ua.
Закривавлене тіло жінки 1959 року народження з ножовими пораненнями медики виявили 16 серпня в одній з квартир будинку. Про це повідомляє прес-служба поліції Запорізької області.

"Поліцейські встановили, що 38-річний чоловік прийшов до своєї матері в гості. Під час конфлікту з приводу майнових суперечок родич схопив ніж і завдав жінці численні поранення. Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Знаряддя злочину вилучено", - розповідають в поліції.

Відзначається, що зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини в сфері незаконного обігу наркотиків. В даний час вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу.
Кримінальне провадження відкрито за ознаками ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 15 років в'язниці.

Читайте також: Батько-одинак, який зостався на згарищі з п'ятьма дітьми, нарешті отримав підтримку чиновників
Читайте також: Волонтери проекту «Миротворець» підготували нову систему розпізнавання і виявлення злочинців, котра не має аналогів в світі