Політика
17 серпня 2017
Порошенко призначив свого представника в Криму
У липні 2017 року Громадська рада з питань Криму вказала на незадовільну роботу постійного представництва президента України в АРК.
news-image

Президент України Петро Порошенко указом призначив Бориса Бабина своїм постійним представником в Автономній Республіці Крим, повідомляє в четвер прес-служба глави держави.

Інформує «Є!», з посиланням на telegraf.com.ua.

Як повідомлялося, 22 травня 2014 року в.о. президента України Олександр Турчинов указом призначив постійним представником президента України в АР Крим Наталю Попович, раніше очолювала Центр зайнятості в Ялті.

У липні 2017 року Громадська рада з питань Криму вказала на незадовільну роботу постійного представництва президента України в АРК і закликала главу держави П.Порошенко відреагувати на ситуацію, що склалася. У раді також заявили, що Н.Поповіч "не володіє ситуацією в Криму і не має мотивації для деокупації Криму".

У коментарі одному з видань сама Н.Поповіч поскаржилася на тиск з боку адміністрації президента і лідерів кримських татар. За її словами, перший заступник голови АП Віталій Ковальчук запропонував їй підписати вже готову заяву про звільнення. Н.Поповіч вважає, що це - наслідок протестів в Херсоні за участю бійців АТО, кримських татар та інших активістів, які вимагали її звільнення, а також "політичних ігор" навколо посади постпреда в Криму.

Читайте також: Порошенко дозволив призов прикордонників по мобілізації
Читайте також: Батько-одинак, який зостався на згарищі з п'ятьма дітьми, нарешті отримав підтримку чиновників