Авторизація

Україна
18 серпня 2017
Поліція перейшла на посилений режим роботи у зв'язку з Днем Незалежності
За відповідною вказівкою голови Національної поліції Сергія Князєва з сьогоднішнього дня у зв'язку з підготовкою до святкування Дня Незалежності України особовий склад Нацполіції переходить на посилений режим несення служби.
news-image
До несення служби на вулицях країни будуть задіяні усі допоміжні служби поліції.
 
Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Тиждень.

Національна поліція України перейшла на посилений режим несення служби. Про це 18 серпня повідомила прес-служба Нацполіції.

За відповідною вказівкою голови Національної поліції Сергія Князєва з сьогоднішнього дня у зв'язку з підготовкою до святкування Дня Незалежності України особовий склад Нацполіції переходить на посилений режим несення служби.

"Перевести Національну поліцію на посилене несення служби до особливого розпорядження", - наказав керівник Нацполіції.

При цьому Князєв зауважив, що до несення служби на вулицях країни будуть задіяні всі допоміжні служби Національної поліції.

Як повідомлялось, у Києві у зв’язку зі святкуванням Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України в період із 16 до 28 серпня будуть діяти тимчасові обмеження руху транспорту в місцях проведення заходів.

Також КМДА також розповіла про заходи до Дня Незалежності. У Києві, зокрема, пройде етнічний ярмарок, виставка техніки та забіг у вишиванках.

Читайте також:У Києві сьогодні ввечері перекриють Хрещатик через репетицію військового параду

Читайте також:У День Незалежності на Русанівці відбудеться «Забіг у вишиванках»