Світ
21 серпня 2017
Італійці не впізнали двох знаменитих чорношкірих американців на відпочинку й висловили обурення щодо добробуту мігрантів
Фото актора Самюеля Лі Джексона і колишнього баскетболіста Меджіка Джонсон з'явилося на Фейсбуці з написом: "Мігранти займаються шопінгом в "Прада".
news-image

Під фотографією знаменитого актора Самюеля Лі Джексона і колишнього баскетболіста Меджіка Джонсона, що була опублікована в італійських соцмережах, з'явилися тисячі обурених коментарів про те, наскільки добре живеться мігрантам в Італії за рахунок корінних італійців, передає «Є!»

Фотографія двох американських знаменитостей, одягнених в люксові спортивні бренди, з пакетами покупок із магазину "Прада", що розслаблено відпочивали на лавці одній з торгових вулиць фешенебельного курорту Форте-дей-Мармі, викликала справжній фурор в соцмережах. Італійці просто не впізнали їх, прийнявши знаменитостей за мігрантів.

Фото з'явилося на Фейсбуці з написом:

"Мігранти займаються шопінгом у "Прада" в Форте-дей-Мармі, поділися, якщо ти обурений!"

Відзначимо, що деякі коментатори  все ж  впізнали "зірок", але більшість, включаючи деяких італійських публічних персон на кшталт моделі Ніни Моріч й ведучого радіо та актора ТВ Лука Боттура  з гнівом засуджували італійський уряд, що дозволяє мігрантам носити "Прада" за рахунок італійців.

Читайте також: Курс валют на 21 серпня