Світ
21 серпня 2017
Помер голлівудський актор Джері Льюїс
В останні роки актор боровся з раком, діабетом і фіброзом легень. Актор переніс низку операцій, в тому числі операцію на серці та операцію з лікування раку передміхурової залози.
news-image

У Лас-Вегасі на 92-му році життя помер американський комік і актор Джері Льюїс. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на 112.

У заяві його сім'ї зазначено, що Льюїс помер в оточенні рідних і близьких у себе вдома. Відомо, що в останні роки життя він боровся з раком, діабетом і фіброзом легень. Актор переніс низку операцій, в тому числі операцію на серці та операцію з лікування раку передміхурової залози.

Джеррі Льюїс — американський комік, режисер і письменник. Актор народився в 1926 році і почав виступати на сцені з  п'яти років. Льюїс насамперед відомий своїми гумористичними номерами, з якими він виступав на радіо і телебаченні. Широку популярність Льюїсу принесла спільна робота зі співаком Діном Мартіном.

Актор також відомий за ролями у фільмах "Цей божевільний, божевільний, божевільний, божевільний світ", "Чокнутий професор", "Арізонська мрія". Крім цього, Льюїс зняв низку кінокомедій. У 2006 році він був удостоєний премії "Еммі", а в 2009 році отримав "Оскар".

Читайте також:В США помер знаменитий комік Дік Грегорі

Читайте також:Українець загинув при сходженні на гору Монблан у Франції