Київ
21 серпня 2017
У Києві затримано іноземця, який гуляв тунелем метро
Правопорушник стрибнув із платформи та пішов у тунель.
news-image

У Києві між станціями метро «Хрещатик» та «Майдан Незалежності» чоловік, нехтуючи правилами користування та безпекою поводження в метрополітені, стрибнув із платформи та пішов у тунель.  Правопорушника оперативно зупинили правоохоронці метрополітену, передає «Є!» із посиланням на поліцію Києва.

"Правоохоронці своєчасно відреагували, а відтак затримали чоловіка. Ним виявився громадянин іншої держави, 1990 року народження. Чоловік пояснив, що намагався приникнути до підземних споруд метрополітену, бо займається дигерством", - розповіли в поліції.

Іноземця доставили дополіції для встановлення всіх обставин. На нього склали адміністративний протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Читайте також: Киянин, який нацькував пса на чоловіка, потрапив до в'язниці