Джей Зі через три роки відкрив правду про бійку із сестрою Бейонсе
Інцидент зафільмувала камера спостереження.
news-image

Популярний репер та чоловік співачки Бейонсе, Джей Зі, через три роки вирішив прокоментувати конфлікт із сестрою дружини, Соланж Ноулз.

Ще 2014-го зірки мали сварку у ліфті, що переросла у бійку. Інцидент зафільмувала камера спостереження. накинулася із кулаками на Джей Зі в ліфті готелю Standart після вечірки з нагоди Балу Інституту костюму (Met Gala), пише TMZ. 

У той час скандал не отримав продовження, а нині Джей Зі пояснив ситуацію.

Перед фестивалем V Festival в Англії репер розставив крапки над "і".

Щоправда, він фактично обмежився загальними словами.

"У нас завжди були чудові стосунки. Так, у нас була незгода, втім це нормально. Так відбувається іноді. Я завжди сперечався і бився зі своїми братами. А Соланж мені як сестра. У нас класні стосунки, і я завжди готовий встати на її захист. Вона моя сестра", - підсумував Джей Зі.

Після інциденту родина Бейонсе виступила із заявою, де стверджувалося, що Джей Зі та Соланж визнають свою відповідальність за те, що трапилося.

"Ми вибачилися один перед одним і рухаємося вперед як єдина сім'я. Повідомлення про те, що Соланж була п'яна - просто брехня. У всіх сімей є проблеми, і ми не виняток. Ми любимо один одного. Ми забули про цей конфлікт, сподіваюся, що і всі інші зроблять теж саме", - сказала тоді Бейонсе.

Цікаво, що через кілька днів після інциденту Джея і Соланж бачили в ювелірному магазині , де репер купив сестрі своєї дружини дорогу прикрасу.

Чоловіка, який оприлюднив бійку сестри Бейонсе з Jay Z, звільнили.

Читайте також: Мадонна вперше показала всіх своїх дітей (фото)
Читайте також: Помер голлівудський актор Джері Льюїс