Смартфон Samsung Galaxy Note 8 представлено офіційно
Онлайн-трансляція велася з Нью-Йорка, де проводився захід Samsung Unpacked.
news-image

Смартфон Samsung Galaxy Note 8 показаний і представлений офіційно. Онлайн-трансляція велася з Нью-Йорка, де проводився захід Samsung Unpacked.

Інформує «Є!», з посиланням на hi-tech.ua.
 
Galaxy Note8 отримав розумне перо S Pen для управління з екрану 6.3 "при співвідношення сторін 18,5: 9. Дозвіл картинки - 2960 × 1440. З огляду на дизайнерське ноу-хау компанії, дисплей Super AMOLED буде хоча і великим, але на ергономіці корпусу це не відіб'ється. Він скляний і тонкий, тому управляти фаблетом буде більш-менш зручно. Новинка не боїться води і пилу маючи IP68. На борту використовується порт USB Type-C і залишився 3,5 мм аудіо-роз'єм.

Samsung Galaxy Note 8 3

Перо S Pen розпізнає 4096 ступенів натискання. Їм можна здійснювати редагування фотографій, робити нотатки. Набір швидких команд доступний при проведенні стилусом з правій частині екрана.

Знімок екрана 2017-08-23 18.53.21

Смартфоном управляє процесор Snapdragon 835 або Exynos 8895, в залежності від регіону. Обидві версії припускають наявність 6 ГБ оперативної пам'яті. Буде і топ-версія з 8 ГБ тимчасової пам'яті і накопичувачем на цілих 256 ГБ. Остання, швидше за все, буде доступна тільки на ринку Південної Кореї та Китаю. Для США і Європи максимальними стануть варіанти пам'яті на 6 ГБ оперативної і 128 ГБ сховища. При цьому буде традиційна можливість додати карту пам'яті.

Основна камера - подвійна. Обидва модулі по 12 Мпікс. Функція оптичної стабілізації є у ​​обох. Один сенсор має параметри f / 1.7, 1 / 2.55 "і 26 мм. Другий - f / 2.4, 1 / 3.4 ", 52 мм Біля модуля розташований двохтоновий LED-спалах. Камери знімають відео 2160p при 30fps. Фронтальна камера має розмір 8 Мпікс, f / 1.7 і знімає відео в 1440p при 30 fps.
 
Смартфон не отримав Android Oreo. Поки тут встановлена ​​Android 7.1.1 Nougat з оболонкою Samsung Grace UX. Але варто чекати оновлення зовсім скоро.
 
Акумулятор - Li-Po і має ємність 3300 мАг і це було б невеликим недоліком в порівнянні з ємністю такого в S8 +, у якого 3500 мА. Але ось більший екран і наявність додатково працюючого S-Pen явно збільшить витрату енергії. Смартфон підтримує швидку зарядку QuickCharge 2.0.

Samsung Galaxy Note 8 2

Передзамовлення на Samsung Galaxy Note8 можна буде оформити вже з завтрашнього дня. А офіційні продажі почнуться з 15 вересня. В Європі терміни приблизно ті ж, 14 вересня для деяких країн. Для різних країн бонуси при покупці будуть різними, але в США набір включає камеру 360, microSD на 256 ГБ і бездротову зарядку. Для Європи це док-станція DeX, а в Азії - колонка AKG або розумний принтер при покупці топової версії на 256 ГБ.
 
Також колишні власники Note 7 отримають майже 50% знижку при покупці нового Galaxy Note 8 в деяких країнах.
 
А на наступному тижні почнеться виставка IFA в Берліні, де Samsung покаже нове покоління розумних годин Gear S. Слідкуйте за нашим репортажем з місця подій!

 

Читайте також: Google офіційно випустила операційну систему Android 8.0
Читайте також: В мережі з'явилося унікальне кольорове відео Берліна після закінчення Другої світової війни