Гурт «Океан Ельзи» планує надовго покинути українську сцену
Другого вересня гурт виступить з безкоштовним концертом на Потьомкінських сходах.
news-image

Сумна новина для шанувальників знаменитої української рок-групи "Океан Ельзи". Як передає "КП в Україні", група піде у творчу відпустку на цілий рік, інформує «Є!», з посиланням на strana.ua.

Перед харківським концертом Святослав Вакарчук повідомив, що найближчим часом "Океан Ельзи" піде в тривалу відпустку. Другого вересня група виступить з безкоштовним концертом на Потьомкінських сходах - це подарунок Одесі до Дня міста, і ще один раз, 16-го вересня, "Океан" вийде на сцену в Полтаві. Цей концерт Вакарчук пообіцяв полтавчанам після того, як в цьому місті його підвів голос.

Потім група надовго зникне зі сцени, і повернеться до шанувальників 24 серпня 2018 го, щоб знову привітати українців зі святом. За визнанням Святослава, група, думаючи про наступні концерті, вибирала між Дніпром і Києвом. У підсумку вирішили, що після таких довгих канікул буде логічно відзначити повернення виступом на найбільшому стадіоні країни. Тому вибір припав на НСК "Олімпійський" - і, до речі, продаж квитків на цей концерт вже відкрита.

Хоча якщо за цей рік трапиться так, що з'явиться можливість відіграти цей концерт не в Києві, а в звільнених Донецьку, Луганську чи Криму, група, за визнанням Вакарчука, із задоволенням зробить це.

Читайте також: Як харків'яни разом із Вакарчуком гімн співали (відео)