Політика
29 серпня 2017
Юнкер: Мій друг Порошенко сказав: «Дивіться, Україна – це майже ЄС і НАТО». Але поки її немає ні там, ні там, і важливо це розуміти
Юнкер: Зараз у світі 60 воєн, і жодної з них – у Європі, якщо не брати України.
news-image

Україна все ще не є членом Євросоюзу та НАТО, і це важливо розуміти. Про це заявив глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер на конференції послів ЄС у Брюсселі, повідомляє "Европейская правда", передає «Є!».

Україна все ще не є членом Євросоюзу та НАТО, і це важливо розуміти. Про це заявив глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер на конференції послів ЄС у Брюсселі, повідомляє "Европейская правда". "Зараз у світі 60 воєн, і жодної з них – у Європі, якщо не брати України. Однак Україна зараз не є європейської країною, у сенсі членства в ЄС. Я знаю, що нещодавно мій друг Порошенко (президент України Петро Порошенко. – "ГОРДОН") сказав: дивіться, Україна – це майже ЄС і НАТО. Однак зараз її немає ні там, ні там, і важливо це розуміти", – сказав Юнкер. 24 серпня на заходах із нагоди Дня Незалежності України Порошенко сказав: "Дорога в нас одна – широкий євроатлантичний автобан, що веде до членства в Європейському союзі та членства в НАТО".

24 серпня на заходах із нагоди Дня Незалежності України Порошенко сказав: "Дорога в нас одна – широкий євроатлантичний автобан, що веде до членства в Європейському союзі та членства в НАТО".