Війна
29 серпня 2017
Російський актор Пашинін воює на Донбасі та жалкує тільки про втрачене кохання
Герой культового серіалу "Грозові ворота".
news-image

Переконлива акторська гра в "Грозових воротах" досі скеровує свідомість росіян у потрібне Кремлю русло.

Колишній російський актор Пашинін воює на боці України в зоні АТО.

Пише про це tsn.ua, передає «Є!».

Анатолій Пашинін уже більше місяця воює у восьмому батальйоні "Української добровольчої армії". 

Його кінообрази героїчних російських військових стали зброєю в руках кремлівської пропаганди, але тепер він сам узяв до рук зброю, щоби захистити від ворогів рідну Україну. Про це йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

У кишені свого плямистого однострою він носить вицвілий паспорт із двоголовим орлом, але його коріння і його родина - в Україні. Уже боєць батальйону "Аратта" встиг провести в російських окопах чимало днів. Щоправда, дні були знімальні, а окопи кіношні. Чотири роки тому російський актор Анатолій Пашинін, зірка серіалу "Грозові ворота", і гадки не мав, що повернеться захищати землю предків, де і окопи, і кулі, і смерть геть не кіношні.

Російське телебачення кілька разів на рік крутить "Грозові ворота". Головний герой, старший лейтенант Доронін, взірець російського офіцера, переконував мільйони росіян, що помирати за Кремль - це почесно та красиво. Після Євромайдану кумир російського глядача залишив в Москві престижну роботу, квартиру в центрі, впливових друзів та богемне життя і повернувся до України.