Події
30 серпня 2017
Шуфрича-молодшого відпустили на поруки батька
Таке рішення ухвалив Шевченківський суд Києва.
news-image

Сьогодні, 30 серпня, Шевченківський суд Києва ухвалив рішення відпустити Нестора Шуфрича-молодшого на поруки батька-нардепа, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Прокуратура просила для Шуфрича-молодшого запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, побоюючись, що син нардепа може переховуватись від слідства.

Нагадаємо, 26 серпня у центрі Києва син народного депутата Нестора Шуфрича безпосередньо на пішохідному переході збив перехожого. ДТП була скоєна на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий для зйомок кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом.

Для допомоги постраждалому нардеп забезпечив приїзд ізраїльських медиків. Нині Олексій Мельниченко перебуває у свідомому стані, його лікування продовжується у приватній лікарні. У Нестора-молодшого відібрали закордонний паспорт, йому загрожує від 3 до 8 років ув'язнення. Батьки постраждалого запевняють, що не хочуть мститися винуватій стороні, адже родина Шуфрічів робить все можливе для одужання хлопця.

Читайте також: На Буковині шестеро дітей втекли з табору відпочинку (фото)