Київ
30 серпня 2017
У Києві двох підлітків вдарило струмом після того, як вони залізли на вагон
Один із хлопців отримав 30% опіків тіла, інший – опіки рук.
news-image

Вчора, 29 серпня, о 20:25 до оперативного чергового КАРС “Київська служба порятунку” надійшло повідомлення про ураження людей електричним струмом за адресою вул. Євгена Маланюка, 115. Надзвичайна ситуація сталася на коліях залізничного транспорту, передає «Є!» із посиланням на прес-службу відомства.

На місце події одразу прибули рятувальники ГУ ДСНС України у м. Києві та рятувальники КАРС «Київська служба порятунку».

"По прибуттю було встановлено, що двоє підлітків залізли на вагон з перевезення машин. В результаті того, що вагон знаходився під напругою, підлітків вдарило струмом. Один із хлопців отримав 30% опіків тіла, інший – опіки рук. Після враження струмом хлопці залишились лежати на вагоні, що ускладнювало їх порятунок, адже вагони поїзда все ще залишались під напругою", - розповіли у прес-службі.

Але рятувальники не могли просто так чекати і не діяти, адже підлітки були живими і їм необхідна була негайна медична допомога.

"Двоє рятувальників КАРС «Київська служба порятунку», Леонід Одинець та Артур Щербаков, вирішують не зволікати більше ні хвилини і, ризикуючи власними життями, піднімаються на вагон і приступають до порятунку хлопців. Завдяки мужності рятувальників, підлітків врятували та передали працівникам швидкої медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Київська служба порятунку застерігає, напруга на залізничному транспорті становить 25 тисяч Вольт, що становить велику загрозу життю та здоров’ю людей.