Війна
30 серпня 2017
Штаб АТО: на Луганському напрямку повністю зберігається режим тиші
На Маріупольському напрямку зафіксовано лише один провокаційний обстріл.
news-image
На карті Донецької та Луганської областей в районі проведення АТО залишається тільки кілька точок, де зберігається напруження і противник продовжує провокаційні обстріли.
Про це Цензор.НЕТ повідомили в прес-центрі штабу АТО, інформує «Є!».

У вечірньому зведенні зазначається: "Перш за все це Авдіївська промзона. Тут від півночі бойовики 4 рази відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецького озброєння. А близько 14 години злочинці неприцільно випустили 2 міни калібру 82 міліметри по одному з наших опорних пунктів. Також сьогодні російські найманці кілька разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї неподалік шахти Бутівка.

На Маріупольському напрямку зафіксовано лише один провокаційний обстріл. Близько 13 години противник випустив 4 міни калібру 82 міліметри і бив з гранатомета на підступах до Мар'їнки.

На Луганському напрямку повністю зберігався режим тиші.

Порівнюючи кількість вогневих провокацій ворога за останні кілька днів з початком місяця, можна зробити висновок, що динаміка зменшення обстрілів в період нового етапу перемир'я позитивна.

У свою чергу, командування українських частин і підрозділів на лінії розмежування робить все, щоб унеможливити активне вогневе протистояння. Ми готові до мирного діалогу. У той же час, в разі загострення обстановки, Збройні Сили України мають достатньо сил і засобів, щоб гідно відповісти ворогу в разі наступальних дій і агресивних обстрілів наших позицій ".
Читайте також: На армію в 2018 році віддадуть не менше 5% ВВП – Турчинов
Читайте також: На армію в 2018 році віддадуть не менше 5% ВВП – Турчинов