Суспільство
31 серпня 2017
В Криму не вистачає вчителів, підручників: 12 шкіл не відкриють 1 вересня
В останній момент перед початком нового навчального року виявилося, що кількість першокласників, які вперше сядуть за парти в Криму, значно більша, ніж спочатку розраховували.
news-image
Напередодні 1 вересня в анексованому Криму не вистачає вчителів, 12 шкіл не зможуть відкритися через незавершений ремонт, понад 100 навчальних закладів залишаються без систем пожежної сигналізації

Про це повідомляє Крим.Реалії, пише «Є!».

"Багато шкіл не мають протипожежних сигналізацій. Основні зауваження, крім відсутності автоматичної системи пожежної сигналізації - це відсутність турнікетів і огорож, які необхідні для антитерористичної безпеки і знаходиться в зоні відповідальності муніципальних утворень", - йдеться в повідомленні "влади" Криму.

Крім того, 12 навчальних закладів Криму не відчиняться на 1 вересня, бо в них все ще не завершений ремонт.

Також, в останній момент перед початком нового навчального року виявилося, що кількість першокласників, які вперше сядуть за парти в Криму, значно більша, ніж спочатку розраховували. Тому на всіх не вистачило підручників.

Непростою залишається і ситуація з педагогічними кадрами. У школах Сімферополя і ряду районів не вистачає вчителів математики, вже заявили про 150 учительських вакансії. 

Читайте також:В 2017 році в Україні відкриють 14 шкіл, - Гриневич

Читайте також:Діти замість квітів: Батьків просять не купувати букети 1 вересня, а допомогти хворим