Київ
1 вересня 2017
В піцерії Києва вчинили наругу над прапором України (фото)
Чоловік сидів за столиком та витирав ноги об український стяг, що лежав на підлозі.
news-image

Один з відвідувачів київської піцерії нечемно повівся з державним прапором України. В мережі опубліковані його фото, крім того, наведені обставини його вчинку.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Народна Правда.

В Києві в закладі Pizza Veterano один з відвідувачів познущався над прапором України. Чоловік сидів за столиком та витирав ноги об український стяг, що лежав на підлозі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив ветеран АТО, засновник Pizza Veteranо Леонід Остальцев, інформує Народна Правда.

“Ми запізно побачили… Короче оце “нєдорозумєніє” сиділо у нас 2 години. Їло піцу, пило пиво. Все, як всі. Але є одна відмінність. Він сидів у кутку і, як ми побачили по камерах, ногами тер державний прапор. І робив інші неправильні речі”, – написав Остальцев.

Він додав, що офіціант, помітивши під столом прапор, який виглядав, як ганчірка, підібрав його. 

“Далі вже ми почали дивитися камери. На той час тєло вже пішло. Прошу допомоги в пошуках. Можливо хтось його знає. Я просто не зовсім розумію цього вчинку. Він був вдягнений в усе патріотичне, посміхався, їв, пив, залишив гарні чайові, але під час цього всього під його ногами був прапор. Прапор, який він сам і приніс”, – написав засновник Pizza Veteranо.

Читайте також:У Харкові стався масовий конфлікт зі стріляниною, є поранений

Читайте також:В Одесі поліцейський змушений був силою вгамовувати іноземця, який пропустив чергу до перукаря