Україна
1 вересня 2017
В ЗСУ похизувалися чим тепер годують українських військових (фото)
На нову систему харчування від сьогодні перейшли такі військові частини: ВІТІ (Київ), частина ССО (Бровари), ракетна частина (Хмельницький), частина зв'язку (Одеса) та академія сухопутних військ у Львові.
news-image

У Збройних силах України реформують систему харчування. З 1 вересня ще 5 військових частин перейшли на нову систему і українських військових та тих, хто тільки хоче ними стати, вже зі сніданку годували за новими стандартами.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

У Головному управлінні розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ показали, чим тепер годують у військових частинах.

Зокрема, на нову систему харчування від сьогодні перейшли такі військові частини: ВІТІ (Київ), частина ССО (Бровари), ракетна частина (Хмельницький), частина зв'язку (Одеса) та академія сухопутних військ у Львові.

На сніданок військові могли вибрати одразу кілька страв на вибір – від пасти з сосисками до йогурту з яблуками.

Тушковані баклажани, гуляш, різновид фруктів і овочів, ковбаса і копченості. Це не їдальня на курорті біля океану з "все включено". Це їдальня нашої, української військової частини, яка в найближчі два роки буде буденністю для кожної частини Збройних Сил України, – хваляться у ЗСУ.
Читайте також: Вживання смаженої картоплі збільшує ризик передчасної смерті в два рази

 

Читайте також: «День знань» в зоні АТО: бойовики здійснили 8 обстрілів провокативного характеру