Події
3 вересня 2017
У Харкові горіла фабрика пакувальних матеріалів (фото)
Рятувальники отримали повідомлення про загоряння о 06:15 і відразу до місця події виїхало 4 відділення на автоцистернах.
news-image

У Харкові на вулиці Золочівська, 4-а, в ніч на 3 вересня сталася пожежа в складському приміщенні виробничої будівлі приватного підприємства. Про це повідомляє прес-центр МНС України в Харківській області, інформує «Є!», з посиланням на strana.ua.

Рятувальники отримали повідомлення про загоряння о 06:15 і відразу до місця події виїхало 4 відділення на автоцистернах. Після прибуття до місця події керівник гасіння пожежі оголосив підвищений номер складності. Додатково викликали ще 8 автоцистерн, 2 автодрабини, автоколенчатий підйомник і іншу спецтехніку МНС.

"На момент прибуття рятувальних підрозділів вогнем було охоплено виробнича будівля з виробництва пакувальних матеріалів на площі близько 3000 кв.м. В складському приміщенні зберігалися: розчинники, поліетиленові і пластмасові вироби", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, в 8:31 пожежа була локалізована.

"Завдяки рятувальникам вогонь не поширився на сусідні приміщення інших власників. На місці події загиблих та травмованих немає. Сусідні будівлі і споруди не постраждали. Всього на місці події працювали 12 автоцистерн, 2 автодрабини, 1 автоколенчатій підйомник, 3 одиниці спецтехніки та 70 чоловік особового складу ГСЧС ", - повідомляють рятувальники.

Читайте також: У Києві виявили вантажівку із згорілим тілом всередині (фото)