Україна
4 вересня 2017
Ляшко обіцяє водіям у стані алкогольного сп'яніння десять років в'язниці (відео)
За словами Ляшка, законопроектом передбачається доповнити новою статтею Кримінальний кодекс України.
news-image

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко закликав жорсткими застосувати жорсткі заходи для припинення “неоголошеної війни на українських дорогах”, яку ведуть нетверезі водії.

Інформує «Є!», з посиланням на informator.news.

“Щодня в Україні на дорогах гинуть десятки людей. Одна з причин цієї неоголошеної війни – п’яні водії. Тому разом із Ігорем Мосійчуком ми зареєстрували законопроект #7064 про радикальне посилення відповідальності за п’янство за кермом”, – заявив політик.
“П’яний на дорозі – це вбивця, таких треба на все життя позбавляти прав і саджати мінімум на 10 років в тюрму”, – заявив він.

За словами Ляшка, законопроектом передбачається доповнити новою статтею Кримінальний кодекс України, згідно з якою, за п’яних водіїв будуть пожиттєво позбавляти права на керування транспортними засобами, а за порушення правил дорожнього руху такми водіями встановиться міра покарання у п’ять років позбавлення волі.

Законопроектом також передбачається доповнити ст. 7-8 Закону України «Про основи національної безпеки України» і визнати аварійність на дорогах загрозою національній безпеці України.

“Тільки радикальними заходами зможемо припинити неоголошену війну на українських дорогах”, – наголосив політик.
Читайте також: БПП хоче створити міністерство ветеранів, а «Самопоміч» готує мітинг
Читайте також: У Києві звільнили водія маршрутки, який принизив вдову офіцера АТО