Події
6 вересня 2017
У Харкові поліція розшукує матір, що залишила маленьких дітей на кілька днів
Жінка залишила трьох маленьких дітей, молодшому з них - трохи менше року, без нагляду на кілька днів.
news-image

Харківська поліція шукає жінку, яка залишила трьох маленьких дітей, молодшому з них - трохи менше року, без нагляду на кілька днів. Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції Харкова в Facebook, пише «Є!» з посиланням на 112 канал.

"Патрульні отримали повідомлення про дітей, які перебувають без нагляду. Прибувши на вулицю Леся Сердюка, поліцейські побачили трьох маленьких дітей (2013, 2015 та 2016 р. р). Поряд з малюками знаходилися чоловік і жінка, які повідомили, що мати дітей три дні тому попросила доглянути за ними і досі не повернулася", - заявили в поліції.

Як уточнили в патрульній поліції агентству "Інтерфакс-Україна", правоохоронцям вдалося встановити особу пари, яка перебувала з малюками. 

"Це знайомі їх матері, які, як і вона, ведуть асоціальний спосіб життя", - розповіли в поліції.

Патрульні викликали на місце медиків, які забрали дітей на огляд в лікарню.

За інформацією відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у Харківській обл., зараз діти перебувають у 19-ї лікарні. Місцезнаходження матері встановлюється.

Про подію поінформовано служба у справах дітей Київського району Харкова. Крім того, вирішується питання про позбавлення матері батьківських прав.

Читайте також:У Івано-Франківську в Центр польської культури підкинули гранату