Резонанс
11 вересня 2017
«Порошенка підставили»: блогер назвав ініціатора позбавлення Саакашвілі громадянства
Блогер вважає, що в цій ситуації президент вже не може "здати назад".
news-image

Ситуацію з позбавленням колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі громадянства України ініціював міністр внутрішніх справ Арсен Аваков для того, щоб підставити президента Петра Порошенка. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст і блогер Денис Казанський, передає «Є!»

"Вчора депутати оффрекордс пояснювали те, що відбувається так - історію з позбавленням громадянства продавив Арсен Борисович, щоб підставити Порошенка. За підсумками дня схиляюся до того, що це схоже на правду. Особливо якщо врахувати, що потяг із Перемишля спочатку був затриманий на вимогу Національної поліції (так передали за допомогою гучного зв'язку)", - написав він.

Денис Казанський додав, що в цій ситуації Порошенко вже не може "здати назад".

"При цьому всі шишки в ситуації, що склалася, дістаються в першу чергу саме йому", - наглосив журналіст.
"Саакашвілі - політик такого типу, якого вбиває рутинна робота, але який легко і швидко злітає у вирі бурхливих подій. По натурі він революціонер, як і Навальний. Він кайфує, коли його пресують. Особливо це добре помітно, коли перебуваєш поруч і бачиш його живцем", - зазначив він.

 Блогер нагадав, що поки на Саакашвілі не звертали уваги, його рейтинг падав.

"Звідси випливає простий висновок. Не можна створювати для Саакашвілі ситуацію, в якій він буде відчувати себе, як риба у воді. І ось, у той момент, коли, здавалося, ніякої небезпеки від Міхо вже не виходило, його раптово вирішили на рівному місці зробити героєм", - вважає Казанський.
"Знову ж таки, складно пояснити все це інакше, ніж чиїмось злим умислом. Саакашвілі - король піару. Він вичавив із ситуації максимум. Але він нічого не зміг би зробити, якби цю ситуацію для нього люб'язно не створили", - резюмував він.