Політика
12 вересня 2017
Рабинович: урядова реформа спрямована на знищення пенсіонерів, які стали для влади баластом
За його словами, нинішньому уряду «пенсіонер не потрібен».
news-image
Реформа пенсійної системи, яку пропонує уряд, повністю позбавляє пенсіонерів «можливості вижити». Таку думку висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабинович в ефірі авторської програми «Хто кому Рабинович» на телеканалі «112 Україна», інформує «Є!».
«Пенсійна реформа згубна, як і всі інші, які були подані до Верховної Ради цим урядом. Я вважаю, що називати це реформою - блюзнірство. Це як, вбиваючи людину, говорити, що це «оздоровлення організму». А ця влада саме вбиває людей, пенсіонерам не вижити в тих умовах, які їм пропонує уряд, це визнав навіть в публічній суперечці зі мною віце-прем'єр Павло Розенко! »- заявив політик.

Як підкреслив народний депутат, так звана пенсійна реформа, яку «придумав» уряд, є «брехнею і обманом».
«Хочу звернути увагу на кілька важливих моментів. У Польщі зараз пенсія в 6 разів більше, в Білорусі - в 1,7 раз. Підкреслюю, в Білорусі, яка раніше відставала від України на 400% за рівнем пенсій. У нас ми бачимо, як в боротьбі за Україну наша влада обрушила пенсії, і вони стали нижче, ніж в Білорусі. Як тільки починаються розмови про «осучаснення» або «оптимізацію», - відразу ж закривайте, ховайте кишені, тому що вас будуть обкрадати! »- впевнений Рабіновіч.

Лідер партії «За життя» висловив думку, що головною метою пенсійної реформи є зменшення витрат держави на пенсіонерів, адже, за його словами, нинішньому уряду «пенсіонер не потрібен».
«До 2 тисяч гривень ці великі будуть осучаснювати пенсії у людей, які мають 35 років підтвердженого стажу до 2007 року. Ви багато таких людей знаєте? Це чергова афера, у якій одна суть - зменшення витрат держави на пенсіонерів. І це я м'яко сказав. Якщо говорити, як є - це знищення пенсіонерів, це повністю позбавляє їх можливості вижити. Причина цієї «реформи» полягає в тому, що пенсіонер не потрібен сьогоднішній Україні. Цій владі потрібні міцні фізичні, здорові і працьовиті раби, без освіти, які будуть на плантаціях орати до самої смерті, а помруть в день виходу на пенсію. Суть цієї реформи - пенсіонери вже баласт, вони своє відпрацювали і не потрібні цій владі. І це гідність? Це «гідність»? Це пенсійна реформа негідників! »- резюмував Вадим Рабинович.
Читайте також: Пенсіонери після реформи отримуватимуть виплати з трьох джерел, - Рева
Читайте також: Україна гарантуватиме вільний розвиток мов національних меншин – Клімкін