Політика
13 вересня 2017
Вадим Рабінович: Владі не подобається, що ми говоримо правду, тому проти нас почались репресії (відео)
Політик вважає, що довести країну до нинішнього стану "могли тільки завзяті вороги України".
news-image

Влада боїться правди, яку каже партія «За життя», і починає репресії проти її лідерів. Про це заявив лідер партії, народний депутат Вадим Рабінович на мітингу під НБУ, передає «Є!»

«По Мураєву (глава політради партії «За життя» Євген Мураєв, - ред.) порушено кримінальну справу, яку розглядатимуть якісь там прокуратури. Владі не подобається наш мітинг. Вони проти, щоб ми говорили правду.

Я вам відверто хочу сказати: для мене це як орден! Це означає, що ми правильною дорогою йдемо, це означає, що вони там памперси вже змінюють. І вони знають, чим це скінчиться. Вони вважають, що знову прийдуть і будуть намагатися з нами домовлятися. Шантажувати кримінальними справами або пропонувати шматок хліба, масло пропонувати, хабарі свої.

Ці тварюки будуть сидіти в тюрмі. Ми будемо цього домагатися. Ми будемо домагатися відродження України, тому що більше цього терпіти не можна!»- пообіцяв Рабінович.

Політик також заявив, що довести країну до нинішнього стану, коли на законну пенсію і зарплату неможливо прожити, могли тільки завзяті вороги України.

«Люди, ви живете в своїй країні, і тут на законну пенсію і зарплату ви не можете прожити. А ті крихти, які вдалося відкласти, вкрали ось ці. І це вважається справедливістю? І проти нас порушують кримінальні справи. Я думаю, що вони прокляті і народом, і богом. Тому що так обікрасти країну, таке влаштувати з однією з найсильніших, найвродливіших країн світу, що ми сьогодні на останньому місці, який рейтинг не візьми, - таке могли зробити тільки завзяті вороги України.

І я хочу вам сказати, що головне вірити в одне: ми не приречені на цю бідність і злидні», - підкреслив народний депутат.

Для підкріплення своїх слів він навів приклад Польщі, яка за останні роки зробила значний економічний прорив, хоча спочатку ситуація в ній була навіть гірше, ніж в Україні.

«Польща, яка раніше приїжджала і просила їсти у нас, сьогодні - локомотив європейської економіки. А ми на задвірках - чому? З такими людьми, з такою країною... Ми не злякаємося - можете повірити. У новій, відбудованій Україні ми тоді, коли побачимо, що люди отримують зарплату, коли будуть нормальні пенсії, коли ці бандити сидітимуть у в'язниці, - ось тоді ми з вами разом скажемо: «Слава Україні!» Тієї Україні, яку ми побачимо», - резюмував Вадим Рабінович.

 

Читайте також: Рабінович пообіцяв не згортати акцію під НБУ до притягнення Гонтаревої та Рожкової до відповідальності