Події
14 вересня 2017
На Закарпатті чоловік загинув під час виконання дорожніх робіт (відео)
Подія сталась під час проведення дорожніх робіт на відрізку дороги, що веде до села Баранинці.
news-image

У Закарпатській області поблизу села Баранинці під час дорожньо-ремонтних робіт трагічно загинув 41-річний чоловік.

Про це повідомляє прес-служба поліції області, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Як зазначають правоохоронці, під час проведення дорожніх робіт на відрізку дороги, що веде до села Баранинці, сталася надзвичайна ситуація.

"Одного з працівників підприємства, що виконувало роботи, затягнуло під трактор. Водій спецтранспорту не встиг відреагувати, і наїхав на свого колегу, у результаті чого останній помер", – розповідають у поліції.

Додамо, за фактом трагічної загибелі 41-річного мешканця села Гайдош Ужгородського району поліція розпочала слідство.

За словами тимчасового виконувача обов’язків заступника начальника Ужгородського районного відділення поліції Івана Розмана, наразі у ситуації вбачаються ознаки злочину, аргументовані частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України (Порушення вимог законодавства про охорону праці, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки).

Санкція вищезазначеної статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на термін до двох років або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Слідчі дії тривають.

 

Читайте також: Смертельний наїзд на дитину у Миколаєві: водій вантажівки не мав прав на керування транспортним засобом (відео)
Читайте також: На Донеччині 12-річний хлопчик потрапив під товарний потяг