Суспільство
16 вересня 2017
Гройсман лаконічно відповів, що планує робити з Саакашвілі у Києві
Про це він сказав в рамках панелі на міжнародному форумі YES.
news-image

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман прокоментував ситуацію з поверненням екс-президента Грузії та колишнього губернатора Одещини Міхеїла Саакашвілі в Україну.

Гройсман зізнався, що не побачив якихось фундаментальних успіхів в роботі Саакашвілі, коли він був головою Одеської ОДА. Про це він сказав в рамках панелі на міжнародному форумі YES, що триває у Києві, передає «Є!».

Я, до речі, багато в чому йому допомагав, але в мене теж є певне розчарування його успіхами, – похвалився прем’єр.

Гройсман переконаний, що питання з позбавленням Міхеїла Саакашвілі українського громадянства зараз перебуває винятково в юридичній площині.

Нікому не дозволено, в тому числі мені, влаштовувати хаос на державному кордоні суверенної держави, тим більше піднімати руку на українських прикордонників, – обурився Гройсман "проривом" Саакашвілі українського кордону на пункті пропуску "Шегині".

На питання модератора панелі, що особисто прем’єр та український уряд планують робити з тим, що Саакашвілі вже найближчим часом планує повернутись до Києва, Гройсман лаконічно відповів: "Нічого".

Я не знаю, що треба робити в таких випадках, я розумію, як будувати дороги, як інвестувати в розвиток національної економіки, як створювати умови для нашої енергетичної незалежності, як готувати країну до суворих зим, як робити реформу пенсійної системи – я в цьому знаюсь. А втому що робити з популістами – хай це робить українське суспільство, – порадив прем’єр-міністр.