Світ
16 вересня 2017
Танкова армія РФ готується до війни: перші подробиці
У міністерстві оборони Білорусі повідомили, як російські танкісти в рамках навчань “Захід-2017” ведуть підготовку до бойових дій.
news-image

Зокрема, за повідомленням білоруських військових, перша танкова армія РФ готується до безпосередніх бойових дій в рамках спільних російсько-білоруських навчань, інформує «Є!» з посиланням на Політека.

“Особовий склад мотострілецьких, танкових і артилерійських підрозділів із засобами ППО 1 танкової армії Збройних Сил Росії на полігонах” Борисовський “і” Осиповичської “спільно з підрозділами військових частин Північно-західного оперативного командування Білорусі, зайнявши оборонні рубежі, здійснюють заходи безпосередньої підготовки до бойових дій “, – повідомляє Міноборони Білорусі.

Відзначимо, сьогодні завершується перша фаза військових навчань. Завтра, 17 вересня, розіграш бойового сценарію пройде на території Ружанського полігону.

Планується відпрацювання пошук і знешкодження ДРГ умовного противника із застосуванням авіації.

Також в оборонному відомстві уточнюють, що на даних полігонах, а також на полігоні “Лепельський” військовими частинами і підрозділами відпрацьовуються наступні питання: пошук, блокування і знищення ДРГ умовного противника; заняття району оборони кількох родів підрозділами; заняття стартових (вогневих) позицій, районів виконання навчально-бойових завдань артилерійськими підрозділами; ведення розвідувально-пошукових дій на загрозливих напрямках і ізоляційно-обмежувальних дій.