Політика
16 вересня 2017
Князєв представив особовому складу нового керівника слідчого управління Нацполіції
Князєв, звертаючись до слідчих, звернув їх увагу на взаємодії з оперативними підрозділами
news-image

Сьогодні Голова Національної поліції України Сергій Князєв представив особовому складу нового керівника Головного слідчого управління і нового заступника голови Нацполіції України Віталія Невгада.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції, інформує «Є!» з посиланням на УНН.

Наголошується, що Князєв, звертаючись до слідчих, звернув їх увагу на взаємодії з оперативними підрозділами, оскільки тільки спільна робота може дати максимально ефективний результат у боротьбі зі злочинністю.

"Ми впроваджуємо нові методи роботи слідчих та оперативних співробітників, так звані інститути детективів. На цьому етапі ви повинні бути готовими до змін. Сконсолідуйте свої сили і робіть свою роботу", – повідомив очільник Нацполіції.

У свою чергу, заступник Голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін висловив свою підтримку слідчому підрозділу у взаємодії з оперативним блоком поліції та повідомив, що кримінальна поліція докладе максимум зусиль у допомозі слідчим.

Також повідомляється, що новопризначений заступник Голови Нацполіції Віталій Невгад, звертаючись до своїх підлеглих наголосив, що девіз служити і захищати має стосуватися кожного поліцейського.

Читайте також: Пожежа в таборі в Одесі: під час розслідування з'ясувалися неочікувані деталі