Події
20 вересня 2017
Потужна злива у Києві: кілька вулиць затопило (фото, відео)
Велика калюжа утворилася на проїжджій частині в центрі міста в районі метро «Олімпійська».
news-image

У Києві внаслідок зливової грози серйозно затопило деякі вулиці. Зокрема, дощ затопив цілу вулицю на Троєщині, біля станцій метро "Олімпійська" та "Лівобережна" та "Театральна".

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Вдень 20 вересня у Києві пройшла потужна гроза з градом. Та вже завтра, 21 вересня, у Києві буде дуже тепло – до +26+28 градусів, вдень серйозних опадів не передбачається.

Велика калюжа утворилася на проїжджій частині в центрі міста в районі метро "Олімпійська." Також сильна злива затопила ділянку бульвару Перова у Дніпровському районі – значна частина вулиці опинилася під водою, що істотно ускладнило проїзд автомобілів.

"Київ. Перова. Авторинок. Більше недопалків в зливову каналізацію. Нове озеро створили", – іронічно написав журналіст Владислав Антонов у Facebook.

Потужна злива у Києві затопила кілька вулиць

Як повідомляє 044.UA, поблизу станції метро "Лівобережна" внаслідок зливи утворилась величезна калюжа на пішій частині – багато хто з перехожих заходять у воду, або минають затоплений шматок дороги більш екстремальним способом – пересуваючись металевим парканом поруч.
Біля метро

Біля метро "Лівобережна" через зливу утворилась величезна калюжа – люди пересувались парканом.

Потужна злива у Києві затопила кілька вулиць

Дощ затопив цілу вулицю на Троєщині, біля станцій метро

 

 

Читайте також: Синоптик розповіла, де чекати на похолодання та дощі
Читайте також: Сьогодні в Україні місцями пройдуть дощі з грозами, на півдні та сході буде спекотно (карта)