Суспільство
21 вересня 2017
Африканський принц живе в українському гуртожитку (фото)
У гуртожитку Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького живе африканський принц Габінг Твум.
news-image

У гуртожитку Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького живе африканський принц Габінг Твум. Приїхав з Гани.

У його кімнаті можна побачити підручники, словники української мови, а також банку-скарбничку, гроші з якої він віддає бідним жінкам. Про це повідомляє "ІнфоМіст", пише «Є!».

У його сім'ї п'ятеро дітей. Старша сестра вийшла заміж. Живе в Лондоні. Молодша сестра - в Гані, окремо від батьків. Найменша навчається в Італії. Брат живе з батьками.

"Там, де я виріс, досі збереглися старі традиції. Королівський титул в моїй родині передають по жіночій лінії. Родина моєї мами королівська. Моя бабуся була королевою, а після її смерті королівський титул отримала моя мама, так і виходить, що я принц. Також мій дядько, брат матері, король. І цей титул я можу успадкувати після його смерті, але мені б цього не хотілося. Мій тато - не король. Але мої брати і сестри мають титул", - ділиться принц.
Африканський принц Габінг Твум живе у Черкасах
 
За словами хлопця, він хоче працювати в ООН, яка має установу в Гані. Там він вивчав право протягом 2 років.
"У мене є контракт на співпрацю з ООН на два роки після навчання. Я ще не вирішив, що робитиму. І де це буде. Можливо, залишуся в Україні. Але яким би не було моє рішення, я повинен відпрацювати в ООН, перш ніж матиму можливість виконувати будь-яку іншу роботу. У мене в Гані був агент, який підшукував для мене місто. Він знав, що я не люблю великі мегаполіси. Запропонував затишні і невеликі Черкаси", - сказав принц Габінг.

Зараз Габінг Твум працює волонтером у школі з вивчення англійської мови для дітей.

"У вас тут чотири пори року, а в нас тільки одна. У нас є два сезони - сезон дощів і засухи. Ми не знаємо про такі перепади температури, як у вас. В Україні якщо холодно, то дуже, а коли спекотно, то це також не передати словами. Коли я готувався до приїзду в Україну, то мене попередили, що буде холодно. Але коли я відчув цю зиму з її справжнім снігом, то переконався, що Україна - дійсно фантастична", - каже принц.
Читайте також:«Українцям не треба звертати увагу на сторонніх воронів». Сьогодні - день народження Михайла Драгоманова