Світ
25 вересня 2017
У США затримали озброєного чоловіка, який справляв нужду біля Білого дому
Чоловік виявився психічно нестабільним.
news-image

У США біля Білого дому правоохоронці затримали чоловіка, в машині якого виявили дев'ять одиниць вогнепальної зброї, три ножі і різні види боєприпасів. Про це повідомляє CNN, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

Згідно з повідомленням поліції, співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка, який справляв малу нужду на проспекті Пенсільванії у Вашингтоні, неподалік від Білого дому.

Підозрюваний сказав поліції і агентам секретної служби, що він їде в Білий дім, щоб поговорити з директором Агентства національної безпеки Майклом Роджерсом і міністром оборони США Джеймсом Меттісом. До них чоловік хотів звернутися "за консультацією з приводу зниклих зарплатних чеків і того, як дістати з моєї голови чіп".

Під час допиту чоловік також повідомив, що у нього є зброя, після чого співробітники безпеки проінспектували його автомобіль, де знайшли дев'ять одиниць вогнепальної зброї - як пістолетів, так і автоматичних гвинтівок.

Також були знайдені три ножа і велика кількість боєприпасів.

Пізніше підозрюваного направили на проходження обстеження психічного здоров'я, після чого його відвезли в поліцейський відділок, де йому пред'явили звинувачення в порушенні правил зберігання зброї.  

Читайте також: Вибори у ФРН: блок Меркель отримує 33% голосів