Київ
25 вересня 2017
“Софія Київська” запрошує на виставку «Весільна Україна»
Вишукані аксесуари можна буде приміряти і софтографуватися на згадку у спеціально облаштованій фотозоні.
news-image

До Свята Покрови в Національному заповіднику “Софія Київська” відкриється виставка «Весільна Україна», передає «Є!» із посиланням на прес-службу музею.

"Роботи декораторів проекту, етнофлориста Світлани Вавілової та художниці Оксани Ягодки, вже підкорили мільйони гостей вітчизняних та закордонних виставкових майданчиків. Цієї осені творчий дует підготував дещо особливе.

Інсталяції «Весільної України» відтворять головні етапи весільного обряду.Відвідувачам покажуть, чим прикрашали оселю, що ставили на стіл, як вбиралися наречені та багато-багато іншого", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Крім окремих тематичних зон, на експозиції представлять унікальні весільні вінки та вбрання, а також колекцію намиста з натурального каміння. Вишукані аксесуари можна буде приміряти і софтографуватися на згадку у спеціально облаштованій фотозоні.
Довершуватиме атмосферу серія картин, написаних з чорно-білих весільних фотографій минулих століть.На полотнах - молоді з дружками в традиційних народних строях.
Відвідати експозицію можна з 13 жовтня у Брамі Заборовського Національного заповіднику "Софія Київська".

Читайте також: У парламенті є 19 депутатів, які у вересні не проголосували жодного разу