Спорт
25 вересня 2017
У Львові 7-річна дівчинка встановила світовий воркаут-рекорд (фото)
Steel Workout Show – це тур містами України, який, окрім Львова, цьогоріч охопив також Дніпро, Харків, Київ та Одесу.
news-image

У межах Steel Workout Show, яке цими вихідними пройшло у Львові, 7-річна Ніколь Князєва встановила новий світовий рекорд. Дівчинка отримала першість із силового підйому переворотом на перекладині у своїй віковій категорії, подолавши позначку у 80 разів. А це більше ніж удвічі більше, аніж попередній максимальний результат.

Про це інформує «Є!» з посиланням на ZIK.

Steel Workout Show – це тур містами України, який, окрім Львова, цьогоріч охопив також Дніпро, Харків, Київ та Одесу. Мета його – популяризувати здоровий спосіб життя, демонструючи наочний приклад «вуличних» спортсменів зі світовими іменами.

Програма заходів охоплювала показові виступи національної збірної зі street workout, відкрите змагання серед усіх охочих, цікаві конкурси та безкоштовний майстер-клас від «гуру» вуличного фітнесу в Україні Дениса Мініна. Тренер провів відкрите тренування для охочих і розповів, як правильно займатися спортом у вуличних умовах. Переможці змагань отримали цінні подарунки для правильного планування фізичних навантажень – смартфони та фітнес-браслети.

«Ми популяризуємо спорт, а воркаут – найбільш доступний його вид, адже – безкоштовний, – розповідає Денис Мінін. – Тут не треба бути професіоналом, щоб виступати, взяти участь може будь-який мешканець України, незалежно від віку, статі чи фізичного стану».

Як підкреслюють організатори, Львів – це перше місто в межах туру, де довелося припинити реєстрацію завчасно через надмірну кількість охочих взяти участь. Загалом зголосилося понад 200 хлопців та дівчат. 

Читайте також:Україна здобула першу медаль на Іграх нескорених-2017