Світ
27 вересня 2017
Трамп заявив про готовність завдати нищівного удару по КНДР
Трамп зазначив, що військове втручання не є першим варіантом, який розглядає Вашингтон, щоб перешкодити КНДР вести свою ядерну і ракетну програму.
news-image

Президент США Дональд Трамп під час прес-конференції заявив про те, що його країна має рішучість і волю для того, щоб використовувати військову силу щодо КНДР і нанести їй "нищівного удару", передає «Є!» з посиланням на Новое Время.

У той же час Трамп зазначив, що військове втручання не є першим варіантом, який розглядає Вашингтон, щоб перешкодити КНДР вести свою ядерну і ракетну програму.

"Ми повністю готові до другого варіанту - не кращого варіанту. Але якщо ми зробимо вибір на користь цього варіанту, то він буде руйнівним для Північної Кореї. Він називається військовим варіантом. Якщо нам доведеться його прийняти, ми це зробимо", - сказав американський президент.

Нагадаємо, Міністерство фінансів США ввело санкції проти 26 фізичних осіб і дев'яти банків у відповідь на ракетні і ядерні провокації Північної Кореї.

 21 вересня президент США Дональд Трамп підписав указ про введення нових санкцій відносно ряду приватних осіб і компаній, які торгують з Північною Кореєю.

Міністр фінансів США Стівен Мнучін пояснив, що нові санкції Вашингтона стосуються будь-яких банків, які співпрацюють з Пхеньяном.