Суспільство
27 вересня 2017
На Київщині 28-річна колишня повія створила «бізнес-структуру» для надання сексуальних послуг (відео)
Вартість цих послуг коливалась від 1,2 тисячі до 3 тис. гривень за годину.
news-image

Як повідомили у поліції Київської області,  28-річна колишня повія з досвідом, родом із Київщини, для отримання «легких грошей» створила власну «бізнес-структуру». Через жорсткий кастинг набирала на роботу дівчат модельної зовнішності, які в подальшому надавали різноманітні сексуальні послуги жителям і гостям столиці та її області, передає «Є!»

Вартість послуг, як на притонах, так і на виїздах, складала від 1200 до 3 тис. гривень за годину.

Оперативники одночасно провели 13 санкціонованих обшуків у м. Києві, Харкові, Рівному та Полтавській області. Вилучили: грошові кошти, комп’ютерну техніку, 2 одиниці вогнепальної зброї, банківські картки, блокноти зі списками клієнтів, графіки чергування дівчат, диспетчерів і водіїв-охоронців.

"Щоб уникнути кримінальної відповідальності, підозрювана організаторка тричі змінювала анкетні дані, чим певною мірою ускладнювала процес документування. Крім того, вона створила диспетчерські офіси в різних регіонах України - в Харкові, Рівному та Кременчуці.

До обов’язків диспетчерів входило створення клієнтської бази та постійне її оновлення. Допомагав функціонуванню її злочинного бізнесу 31-річний колишній спортсмен із Запоріжжя. Він забезпечував безпеку дівчатам, був відповідальним за дисципліну в колективі та касу.

За рекламу сексуальних послуг відповідала 28-річна уродженка м. Рівне, яка займалась розробкою сайту, постійним оновленням фото дівчат і створенням їх портфоліо", - повідомили поліцейські.

Наразі тривають слідчі дії.

Усіх 5 учасників злочинної групи затримано. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу.

Відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво), та ч.2 ст.303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України.

Досудове розслідування триває.